Restaurang Mitt & Ditt öppnade upp dörrarna den 4 september 2017.
Vi erbjuder lunchbuffé, a la carte (för minst 10 förbokade personer) och catering.
Det finns även möjlighet att abonnera Mitt & Ditt för er personalfest, födelsedagsfest, bröllop eller kick off.
Inget uppdrag är för litet eller för stort, och ingenting är omöjligt är vår inställning!
Restaurangen drivs av Micke Glatz.
Micke har en lång bakgrund i olika kök i Enköping & även Norge och Malmö.
Han startade sin karriär på Skoklosters värdshus, och har under åren arbetat på Joar Blå, Oliven vid Ån, Köket på Hörnet, O´Learys, Golfen, Pers Hotell (Norge), Hamnmagasinen i Enköping och han har även drivit Enköpings Golfrestaurang under många år fram till 2014.
Restaurang Mitt & Ditt öppnade upp dörrarna den 4 september 2017.
Då hade vi under en månads tid renoverat och byggt om restaurangen från grekisk till industri inspirerad. (Se bilderna)