CATERING - BUFFÉFÖRSLAG
Buffé 1, (215:- per person)
Ölmarinerad och ugnsbakad fläskfilè
Sweetchiliglaserade kycklingspett
Örtkryddade potatisklyftor
Chilibearnaise
Tzatziki
Blandad sallad med cocktailtomat, rödlök & mozzarella (säsongens salladsblad)
Bröd & smör
Buffé 2, (230:- per person)
Grillspett med fläskfilé, lök & champinjon
Parmesanpanerad kycklingfilé
Ruccolacréme
Chilibearnaise
Krämig potatissallad med sockerärtor & äpple, alt. potatisgratäng
Sommarsallad med oliver & fetaost, toppas med basilikaolja & parmesan
Bröd & smör
Buffé 3, (200:- per person)
Rostbiff med chornichonger & rostad lök
Rökt skinka med senapemulsion
Dressingar 2 sorter
Fransk potatissallad
Blandsallad
Bröd & smör